Упис у први разред
Исказивање интересовања за упис у први разред ОШ "9. октобар" у Прокупљу

Поштовани родитељи/други законски заступници,
Попуњавањем овог упитника од данас исказујете интересовање за упис свог детета у нашу школу. Подаци које достављате ће се користити у сврхе уписа ученика. Сву документацију потребну за упис детета у школу Управа школе преузима електронским путем, без доношења папирне документације. Након попуњавања овог упитника бићете благовремено обавештени телефонским путем о даљој процедури уписа детета у први разред. Све информације које су вам потребне можете добити путем телефона на број 027-331-043.
У први разред се уписују деца рођена од 1. 3. 2016.године до 28. 2. 2017. године. Уколико територијално не припадате нашој школи, потребно је да попуните молбу у просторијама школе до 1. 2. 2023. године.
За превремени упис у први разред могу се пријавити и деца рођена у периоду од 1. 3. 2017. године до 31. 8. 2017. године, за шта је потребна провера спремности за полазак у школу коју организује школа.
Срећан полазак у школу!
Управа ОШ "9.октобар"
Свети Сава
Срећна вам слава Свети Сава !

Овогодишњи Савиндан обележили смо пригодним програмом и сечењем славског колача.
Нека вам сваки школски дан буде испуњен радошћу, осмесима, успесима, добрим здрављем и међусобним дружењем.

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је одлуку да се настава у основним и средњим школама у Републици Србији настави у понедељак 24. фебруара 2020. године.

Процењено је да су се у Војводини и Централној Србији стекли услови да се у понедељак настави школска година. На основу података Института за јавно здравље „др Милан Јовановић Батут“ смењен је број оболелих за око 50 процената и наставља се тренд опадања оболелих. Мера је послужила својој сврси и важно је да се не губи више од наставе, потврдио је министар Младен Шарчевић.

Препорука директорима школа је да се надокнађује настава током радне недеље као претчас или продужетком часа на 60 минута, јер ће суботом бити многобројна такмичења.

Пренето са сајта Министарства просвете, науке и технолошког развоја
http://www.mpn.gov.rs/skolska-godina-se-nastavlja-u-ponedeljak-24-februara/


Основна школа "9. октобар"