Упис у први разред
Исказивање интересовања за упис у први разред ОШ "9. октобар" у Прокупљу

Поштовани родитељи/други законски заступници,
Попуњавањем овог упитника од данас исказујете интересовање за упис свог детета у нашу школу. Подаци које достављате ће се користити у сврхе уписа ученика. Сву документацију потребну за упис детета у школу Управа школе преузима електронским путем, без доношења папирне документације. Након попуњавања овог упитника бићете благовремено обавештени телефонским путем о даљој процедури уписа детета у први разред. Све информације које су вам потребне можете добити путем телефона на број 027-331-043.
У први разред се уписују деца рођена од 1. 3. 2016.године до 28. 2. 2017. године. Уколико територијално не припадате нашој школи, потребно је да попуните молбу у просторијама школе до 1. 2. 2023. године.
За превремени упис у први разред могу се пријавити и деца рођена у периоду од 1. 3. 2017. године до 31. 8. 2017. године, за шта је потребна провера спремности за полазак у школу коју организује школа.
Срећан полазак у школу!
Управа ОШ "9.октобар"
Свети Сава
Срећна вам слава Свети Сава !

Овогодишњи Савиндан обележили смо пригодним програмом и сечењем славског колача.
Нека вам сваки школски дан буде испуњен радошћу, осмесима, успесима, добрим здрављем и међусобним дружењем.

Основна школа "9. октобар" прославила је свој 55. рођендан. Бројка симболично истиче оцену која је ученицима најдража. А они су се, заједно са својим учитељима и наставницима, потрудили да присутним званицама и родитељима покажу да је итекако заслужују. Наступи хора, рецитатора, драмске и фолклорне секције, оних млађих и оних старијих, на матерњем или страном језику, приказали су раскош њиховог талента и најавили нека нова достигнућа. Директорка школе, Љиљана Вековић, књигама је наградила наставнике који су, у прошлој школској години, на бројним такмичењима и конкурсима са великим успехом представљали своју школу. 


Основна школа "9. октобар"